Pitstop-ordning: På højskole med studierabat

Pitstop - Trænger du til en pause fra studiet og bøgerne?

Trænger du til en pause fra bøgerne – og har du lyst til at få ny energi i fællesskab med andre?

Så brug vores pitstop-ordning og kom på højskole i Vrå i et halvt eller helt år. Tilbuddet er til dig, der gerne vil have orlov fra studiet, for så at vende tilbage med fornyet energi.

Her kan du få et frirum fra karakterræs og stopprøver og i stedet være kreativ i keramik, kunst, tekstil design, musik og foto. Du kan også skrive dine egne tekster i sangskrivning, i skriveværkstedet eller på medieholdet – og i det hele taget fordybe dig i det, du har lyst til – mens du er sammen med andre.

Der er mere end 20 fag at vælge imellem.

Du får en studierabat på over 30 procent – din ugepris er kun 990,-

Din pitstop-pris er ALL INCLUSIVE – det vil sige, at du får både kost, logi, undervisning, adgang til fitnesscenter + en studietur med i beløbet.

Vores højskolesemester starter hvert år i januar og i august. Betingelsen for pitstop-rabatten er, at du minimum er 12 uger på højskole og kan fremvise et studiekort.

Om dig:

• Du er i gang med en ungdomsuddannelse eller en videregående uddannelse
  • Du har brug for et pitstop i dine studier uden eksamen og stopprøver
  • Du vil gerne have mere inspiration og glæde ind i dit liv
  • Du har lyst til at være sammen med andre på din egen alder
  • Du vil gerne fordybe dig i kreative fag

Fede oplevelser?
Lære nyt?
Fordybe dig?
Møde nye mennesker?

Du kan også skrive til os her - vi svarer hurtigst muligt: