fbpx

Løb og træning

Forårssemestret 2024 på Vrå Højskole

Forår 2024
kr 2.050 pr. uge, inkl. kost og logi.
  • Periode: 14. jan. - 15. juni. 2024
  • Pris: 45.100 Kr. inkl. studietur.
  • Status: Ledige pladser
ledige pladser

Få pulsen op med løb og træning

Er du interesseret i at kombinere din passion for løb med træning for hele kroppen? På Vrå Højskole tilbyder vi faget “Løb og træning”, hvor du kan forbedre dine løbeevner og styrke din kondition.

Under faget vil du komme på løbeture af forskellige længder, alt efter dit niveau. Du vil også få mulighed for at styrketræne, så du kan forbedre din almene form og styrke. Vi starter sammen men løber i vores eget tempo.

Vi vil også have fokus på at lære om sund og varieret kost, så du kan få mest muligt ud af din træning. Desuden vil vi have fokus på hvordan du kan få løb og træning ind som en naturlig fast rutine af en travl hverdag.


Så hvis du vil forbedre dine løbeevner, styrke din kondition og lære om sund kost og aktiv livsstil, så er faget “Løb og træning” på Vrå Højskole et perfekt valg for dig.

Underviser

Anders H. U. Nielsen

Anders er lead-sanger i blandt andet Uhrskov og Andersen og har tidligere været gæsteforsker og forskningsassistent ved Center for Dansk Jazzhistorie på Aalborg Universitet. 

Derudover har han været radiovært ved Radio Aalborg og sunget kor på højeste niveau, hvor han har rejst meget og sunget koncerter i mange lande i og uden for Europa. Genremæssigt spænder han bredt fra rock, blues, roots, jazz over electronica, dub og moderne klassisk musik. 

Anders blev ansat på Vrå Højskole i 2008, og underviser i sangskrivning, musikteori, sangtime samt løb og træning.

Fede oplevelser?
Lære nyt?
Fordybe dig?
Møde nye mennesker?
Ta' på højskole!

Løb og træning 2
Scroll to Top
Scroll til toppen