Danmark efter coronaen

Man kunne have stor lyst til at begynde med at synge nr. 147: ”Sat her i forvirringstiden”, når Vrå Højskole åbner dørene for en aften i selskab med samfundsforsker Johannes Andersen og folketingsmedlemmerne Peder Hvelplund og Per Larsen. Men coronaen bestemmer, at det skal vi ikke. Hvis vi synger er det ikke så mange, der kan få chancen for at høre de 3 nøglepersoner tale om den covid-19 tid, vi lever i.

Covid-19 har ændret på mange forhold i Danmark. Og onsdag den 16. september kl. 19.00 har Vrå Højskole fået mulighed for at lave en aften med oplysning om og diskussion af ændringerne.

Johannes Andersen har med sin forskning og ekspertise igennem mange år indrammet tidens tendens og udvikling i Danmark. Han vil give en times oplæg om, hvad coronaen har gjort ved os danskere og Danmark.

Efter en kort kaffepause vil Folketingets sundhedsordførere Per Larsen (C) og Peder Hvelplund (Ø) give deres noget kortere bud på coronatiden, vi lever i. Kortere, fordi vi gerne vil åbne for en debat mellem de 3 og salen.

Altså et mikroarrangement a la Folkemødet. Derfor vil vi også fra kl. 18 give mulighed for at købe den ret, man ville have kunnet købe på Folkemødet i Folkehøjskolernes telt (kr. 50,-).

Fuldt hus i kunstsalen er disse coronatider 150 personer. Derfor er tilmelding snarest muligt nødvendigt. E-mail til info@vraahojskole.dk. Skriv ”DK efter corona” i emnefeltet. Gerne kommentar om man spiser med.

Del denne side på de sociale medier:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email
Scroll til toppen