Claus Bjørn Larsen åbner Årets Pressefoto i Vrå

Kom med til fernisering den 13. oktober på Vrå Højskole og oplev nogle af Danmarks – og verdens – bedste pressefotos

Af Helle Møller Riis

Traditionen tro gæster udstillingen Årets Pressefoto Vrå Højskole i oktober måned. I år er der åbning og fernisering med pressefotograf Claus Bjørn Larsen, der bor i Furreby ved Løkken og selv har været dommer i konkurrencen:

Claus er en kompetent og dygtig pressefotograf, der i år har siddet med i dommerkomiteen. Hans eget arbejde har været centreret omkring krige og konflikter i verdens brændpunkter, og han har tidligere vundet World Press Photo, fortæller Søren Schnoor, der selv er pressefotograf og underviser på medielinjen på Vrå Højskole.

På udstillingen på Vrå Højskole kan gæsterne glæde sig til at se Årets Pressefoto, der er taget af Asger Ladefoged fra konflikten i Hviderusland, og der er naturligvis også billeder af Mads Nissen, der fik titlen som Årets Pressefotograf, og som også vandt hovedtitlen i årets internationale World Press udstilling. Derudover er der en lang række af dygtige danske fotografer repræsenteret ved udstillingen.

Ferniseringen den 13. oktober er klokken 19:30, og herefter kan udstillingen opleves alle hverdage undtagen onsdag i højskolens Kunstsal i tidsrummet 9:00-20:00 og i weekenden efter aftale frem til den 31. oktober. Ring på 98 98 10 10 eller send en mail til info@vraahojskole.dk. Der er gratis adgang.

Årets Pressefoto bliver udstillet på Vrå Højskole

Del denne side på de sociale medier:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på pinterest
Pinterest
Del på email
Email
Scroll til toppen