Selskaber

Selskaber på Vrå Højskole

I menu priserne er inkluderet:

  • Bord- og stoleopsætning samt borddækning
  • Duge og servietter
  • Lys og lysestager
  • Service
  • Rengøring og opvask

Ønskes der professionel servering, vil dette blive beregnet med 300 kr. per løbende time (minimum 4 timer). Vi sørger gerne for drikkevarer, men ønsker i det må i gerne tage jeres egen drikkevarer med. Dette tager vi ingen proppenge for.

Dog kan der forekomme et engangsbeløb for håndtering af egne medbragte drikkevarer i forhold til at sætte køleskab til rådighed & sætte drikkevarerne på køl.

Udover det ovennævnte har vi en hel palet af ting vi kan hjælpe med ring og hør nærmere om specifikke ønsker: 4196 1483

lokaler på vrå højskole - 15

Velkommen til vores selskabskort i huset

Vi har opdelt det først med nogle hele klassiske opbyggede buffeter hvor alt kommer på buffetbordet.

Dernæst har vi lavet nogle menuforslag hvor ideen er at man kan få forret & dessert serveret ved bordene og kun hovedretten går som buffet.

Ønsker man helt frit at vælge sin menu kan dette også lade sig gøre. Ud fra jeres ønsker laver vi et menuforslag. Bemærk at dette som udgangspunkt er den dyreste løsning alt afhængig af jeres ønsker.

Til gengæld har man fuld frihed til at vælge som man ønsker.

Generelt skal i altid gerne ringe hvis i har spørgsmål angående menuerne så kan vi sammen finde den løsning der passer jer bedst.

Brunch buffet

  • Skyr med hjemmelavet mysli og ahornsirup
  • Anretning med saltede nødder & avocadocreme
  • Laks med rørt hytteost
  • Økologisk kyllingesalat a la Vrå Højskole med friskbagt croissant
  • 2 slags lufttørret skinke med rød pesto & grillede borrenta løg
  • Lille æggekage med bacon, purløg & grov sennep
  • Husets Thüringerpølse vendt med ristede kartofler & timian
  • Ostefad med forskellige slags oste
  • Kage/dessert udvalg samt frugt
  • Brødkurv med husets rundstykker lavet på Italiensk mel, kamutbrød fra Aurion samt rugbrød & smør
  • Til buffeten hører ligeledes kaffe, te & juice.

Per person 228 kr.

Catering - Mad ud af huset - Kantineordning - Vrå Højskole 15

Billederne er eksempler på mad lavet af Vrå Højskoles køkken. Retterne er ikke nødvendigvis fra de menuer de bliver vist med.

Billederne er eksempler på mad lavet af Vrå Højskoles køkken. Retterne er ikke nødvendigvis fra de menuer de bliver vist med.

Frokost buffet

  • Gammeldags modnet sild serveres med hjemmelavet karrysalat
  • Stegt rødspættefilet med krydderremoulade
  • Grapemarineret laks med skyr, rørt op med friske urter
  • 2 slags klassisk pålæg med husets tilbehør
  • Kokkens egen leverpostej med bacon og svampe
  • Små mørbrad med kejserhatte creme & surt.
  • Lammekølle med chutney & squashcreme
  • Ostebord med forskellige oste, frugt og kiks samt tilbehør
  • Til buffeten hører brød & smør

Per person 249 kr.

Nordisk buffet

  • Moderne rejecocktail
    Rejer marineret i tre forskellige marinader anrettet på sprød salat.
  • Kylling marineret i Nordiske krydderier, serveret med råkostsalat vendt i sødet creme tilsmagt med valnødder.
  • Tyksteg af okse mørt som smør tilsat røg hertil halve kartofler & nedkogt sky
  • Øl braiseret nakkesteg af gris med bouillon kartofler & svampesaute
  • Blomkål vendt i urter, æblecider & mayonnaise.
  • Båndsalat af squash og agurk, vendt med fuglegræs.
  • Husets æbletærte serveres med cremefraiche, rørt op med honning
  • Under buffeten serveres hjemmebagt brød, smør og Nordisk inspireret chutney

Per person 318 kr.

Billederne er eksempler på mad lavet af Vrå Højskoles køkken. Retterne er ikke nødvendigvis fra de menuer de bliver vist med.

Catering - Mad ud af huset - Kantineordning - Vrå Højskole 18

Billederne er eksempler på mad lavet af Vrå Højskoles køkken. Retterne er ikke nødvendigvis fra de menuer de bliver vist med.

Sydlandsk buffet

  • Gratineret fisk i mornaysauce med urtedyne
  • Lufttørret skinke anrettet på syrlig salatbund, dehydrerede tomater & pecorino ost
  • Rosastegt kalv med tomatiseret flødekartofler & frisk oregano
  • Grillet kyllingefilet med skind serveret med små kartofler vendt med grønt samt rosmarinsmør.
  • Romainesalat vendt med årstidens farver hertil olie eddike dressing.
  • Broccoli vendt i ærtemole med et twist af syltet fennikel & rosa peber
  • Hvid og mørk chokolade er hemmeligheden bag vores fantastiske konfektkage som serveres med frugt og coulis
  • Under buffeten serveres hjemmebagt brød, pesto, aioli og smør
Per person 328 kr.

Tapas buffet

  • Varmrøget laks smuldret med finthakkede urter & tyk cremefraiche.
  • Små skaller med portvinsmarineret and, lidt sprødt andeskind & nedkogt appelsin & honning.
  • Små grøntsagsterriner anrettet på pluksalat & figeneddike.
  • Små kartofler vendt i majsmel udbagt i bornholmsk olie
  • Sprøde selleristave med grøn tomat chutney.
  • Lammeculotte med årstidens grøntsaute vendt i kørvelsmør
  • Gnocchi med nedkogt tomat, oregano & parmesan
  • Små kalveruller i sky med halve løg, gulerødder & glaserede kartofler
  • Osteplanke med huset små knækbrød
  • Dessertfad med diverse udvalg af kage, frugt & tilbehør
  • Serveres med 2-3 forskellige slags brød samt pesto, aioli, balsamico & olivenolie
Per person 408 kr.
Catering - Mad ud af huset - Kantineordning - Vrå Højskole 07

Billederne er eksempler på mad lavet af Vrå Højskoles køkken. Retterne er ikke nødvendigvis fra de menuer de bliver vist med.

De følgende menuer er med udgangspunkt i, at forretten og desserten tallerkenserveres ved bordene

Billederne er eksempler på mad lavet af Vrå Højskoles køkken. Retterne er ikke nødvendigvis fra de menuer de bliver vist med.

Klassisk buffet

Forret:

  • Stykker af rosa stegt tun, anrettet med økologiske æg, asparges og salat

Til forretten serveres der hjemmelavet sauce verte, brød og økologisk smør

Hovedret:

  • Indbagt kalv med kyllingesoufflefars & butterdej.
    Hertil serveres rødløgskompot, pomme Anne, & skysauce.
    Årstidens salat med purløgscreme & ristede hasselnødder.

Dessert:

  • Husets dessert tallerken
    Nougat roulade, havtornmousse & syltet frugt anrettet på appelsinglace


Per person 358 kr.

Dansk buffet

Forret:

  • Husets fiskeanretning
    Laks marineret i sødet pære eddike, persillebagt hvid fisk & rejer hertil sprøde urter & hjertesalat.

Til forretten serveres der hjemmelavet dild dressing, brød & økologisk smør

Hovedretter:

  • Svinekam stegt som vildt med kartoffelcocotte med svampe & bær hertil vildt inspireret sovs
  • Oksefilet med Flødekartofler med bacon & løg tilsat timian.
  • Kålsalat med sødet cremesovs med snert af ribsgele & hakkede mandler
  • Squash, kerner & agurk vendt med danske salater hertil rød dressing af tomat concasse

Til buffeten serveres purløgstapanade & syltet ramsløgscreme

Dessert:

  • Lille rund frugtærte med marcipan & chokolade pyntet med frugt. Der serveres Vanilje creme til.

Per person 358 kr.

Billederne er eksempler på mad lavet af Vrå Højskoles køkken. Retterne er ikke nødvendigvis fra de menuer de bliver vist med.

Billederne er eksempler på mad lavet af Vrå Højskoles køkken. Retterne er ikke nødvendigvis fra de menuer de bliver vist med.

Fusions buffet

Forret:

Tapastallerken:

  • Kyllingemousse rørt op med grønne urter og anrettet på skiver af ristede kejserhatte.
  • Napolitansk inspireret pølse produceret i Danmark hertil oliven & fed olivenolie
  • Grøn eng af salater fra det sydlige Europa til det kolde nord vendt i jordbær balsamico.
  • Fiskepie England møder Grønland og danner rammen for gode oplevelser.

Til forretten serveres der brød & smør

Hovedretter:

  • Skinkesteg af sortbroget dansk gris krydret med asiatiske krydderier & glaseret hertil ris i tre farver serveres med pak choi creme tilsat røde farver.
  • Kalvemørbradbøffer vendt i trøffelcreme med kartoffeltårne plantet i skarpe farver af rodfrugter.
  • Franske salater tilsat danske kerner & pakistanske nødder hertil parmesandressing.
  • Salat granatæbler og honningsød creme tilsat ruccola for at fremme den syrlige smag.
  • Til menuen serveres fusionscreme af selleri, gedeost & hytteost samt pesto af basilikum, purløg & pekannødder.

Dessert:

  • Portions anrettet Tiramisu med bund af bær coulis og knuste mandelkager pyntet af med skov af citronmelisse.

Per person 418 kr.

Du er velkommen til at kontakte os

Ring og hør nærmere på tlf. 4196 1483 eller skriv til os på catering@vraahojskole.dk og få en uforglemmelig fest med stor vægt på lokale leverandører og en økologisk vinkel

Privacy Preference Center

Funktionelle

Nødvendige cookies for at siden har fuld funktionalitet.

gdpr

Statestik

Vi fører statestik over hvordan vores brugere anvender hjemmesiden, så vi løbende kan forbedre den.

_ga, _gid, _gat, YSC, NID, PREF, GPS, IDE, VISITOR_INFO1_LIVE

Integration med Facebook

Så man eks. kan bruge Messenger knappen på hjemmesiden og chatte med os den vej.

fr, datr, locale, pl, sb, xs, fbmsg-sheet-open

Scroll til toppen