Mad ud af huset

Vi laver mad til selskaber på minimum 10 personer

Står du og mangler mad til en fest eller et selskab på minimum 10 personer, så brug Vrå Højskoles “mad ud af højskolen”.

Vi laver og leverer mad til alt fra store fester som konfirmation, bryllupper, receptioner til de mindre familiesammenkomster og fødselsdage. Vores dygtige kokke på højskolen arbejder for de lokale råvarer, den gode smag og bruger den årstid vi befinder os i til at skabe kvalitet og gode smagsoplevelser. 

Vrå Højskole har det økologiske bronzemærke og går op i mad af høj kvalitet.

Du kan selv være med til at præge menuen, du kan hente inspiration i menuerne nedenfor, eller du kan sende en mail til catering@vraahojskole.dk – eller  ringe og få et uforpligtende tilbud.
Vi kan træffes på 41 96 14 93 / 41 96 14 83 

Bemærk:

  • Bestillingen skal være til minimum 10 personer.
  • Ønsker du/I at få en kok med ud til festen skal bestillingen være til minimum 20 personer. 
  • Priserne varierer alt efter antal og omfang

Den maskuline menu

  • Moderne tartelet
    – Høns i asparges indbagt i butterdej med et twist
  • Rosa oksefilet med braserede kartofler og rødvin sauce
  • Snickers bombe med vaniljeis

Pris 188 kr.

Catering - Mad ud af huset - Kantineordning - Vrå Højskole 18
Catering - Mad ud af huset - Kantineordning - Vrå Højskole 07

Den feminine menu

  • Tapas anretning med Serrano skinke omviklet syltet grønt, pandekage med flødeost og ristet tern af spansk pølse med hvidløgs rejer med salat, anrettet i små glas
  • Rosa kalvefilet med fyldig tomatsauce og kartoffelroulade
  • Chokolade konfekt kage med et twist af appelsin, dertil hindbær coulis

Pris 188 kr.

Sammensat Menu

Står I og skal have gæster og ikke ved hvad menuen skal være, er i velkommen til at kontakte os, så kan vi skræddersy en menu der passer til jer. (Minimum 10 personer. Bestilles minimum 4 dage før)

Sammensæt din egen menu vælg

  • To forretter – to hovedretter – to salater – to kartofler og én dressing
  • Der serveres hjemmebagt brød, smør, pesto og aioli til menuen

Forretter

  • Forskellige wraps anrettet på salat og med ærtemole med et twist af løvstikke.
  • Små tærtebunde med hytteost dild creme toppet med bacon og sprød salat.
  • Lakseroulade med urtedressing.
  • Skiver af grillet kylling på sprøde grønsager vendt i persille tappanade.
  • Sprød bund med husets hønsesalat med et twist af krydderurter.
  • Ørred mousse i agurketårn serveres med lime creme.
  • Kartoffelroulade med lufttørret skinke og krydder flødeost.
  • Røget andebryst anrettet på salat vendt med syrlige bær.

Hovedretter

  • Rosa stegt kænguru tyksteg.
  • Amerikansk oksecuvette tilberedt i sous vide, så den er mør og saftig.
  • Kylling i peberfrugt creme.
  • Balkan ruller, tynde skiver af gris, rullet med urter og røget skinke.
  • Øl braiseret nakkekam.
  • Kalvefilet stegt ved lav temperatur så den er mør og rosa.
  • Marineret skinke glaseret med krydderurtepesto.
  • Okse tyksteg med lidt timian røg.

Kartofler

  • Flødekartofler.
  • Små kartofler vendt med urter.
  • Paprika marinerede kartofler.
  • Kartoffel pande med forskellige kartoffel sorter og timian.
  • Brasede kartofler med barbeque smag.
  • Petit kartofler vendt med smør og nødder.
  • Rustikke kartoffelbåde med rosmarin.
  • Kartoffel sautè med svampe og rodfrugter.

Salater

  • Husets tomatsalat med forskellige typer tomater, oliven og hjemme tørrede tomater
  • Honning bagte rødbeder vendt med spinat og nødder.
  • Grillet rodfrugter, med feta og sprøde grønne salater.
  • Stegt spidskål med æbler og salat.
  • Melonsalat, forskellige meloner vendt i pesto og med krølsalat.
  • Marineret fennikel med sprøde grønsager.
  • Årstidens salat.
  • Flerfarvede syltede gulerødder med teriyaki kål.

Desserter

  • Frøken Børglums egen cheesecake pyntet med bær.
  • Chokolade konfekt kage med hindbær coulis.
  • Æblestang med kanel og mazarin, serveres med sød creme fraiche.
  • Husets egen frugt tærte med marzipan og chokolade, serveres med chantilly creme.
  • Nougat roulade.
  • Kiwi mousse med et twist af karamel.
  • Sprøde mandelbund toppet med chokolade creme.
  • Bær trifli toppet med nødder og chokolade.

Pris pr. person 208 kr.