Mad ud af huset

Vi laver mad til selskaber

Står du og mangler mad til en fest eller et selskab, så brug Vrå Højskoles “mad ud af højskolen”.

Vi laver og leverer mad til alt fra store fester som konfirmation, bryllupper, receptioner til de mindre familiesammenkomster og fødselsdage. Vores dygtige kokke på højskolen arbejder for de lokale råvarer og den gode smag.

Vrå Højskole har det økologiske bronzemærke og går op i mad af høj kvalitet.

Du kan selv være med til at præge menuen, du kan hente inspiration i menuerne nedenfor, eller du kan sende en mail til sune@vraahojskole.dk – eller  ringe og få et uforpligtende tilbud.

Vi kan træffes på tlf. 41 96 14 83 

Bemærk:

  • Minimum 15 kuverter dog kan vi levere ned til 10 kuverter som vil gøre kuvertprisen 30 kr. dyrere per person
  • Ønsker I/du at få en kok med ud til festen skal bestillingen være på minimum 30 personer & koster 300 kr. per løbende time (minimum 4 timer).

Husets 3 favoritter

Menu 1

Forret:

  • Kyllingesalat med solmodne tomater vendt i cremet urtedressing.
  • Urtebagt torskefilet vendt med hjertesalat

Hovedret:

  • Majsfodret oksecuvette mør & saftig
  • Honningmarineret skinkesteg
  • Flødekartofler med timian
  • Nøddebagte kartofler med smør & havsalt
  • Tomatsalat med mozzarella & kerner
  • Årstidens salat

Dessert:

  • Vores egen bagers konfektkage med coulis.

Til menuen hører brød, smør, pesto & aioli

Pris per person 198 kr.

 

Billederne er eksempler på mad lavet af Vrå Højskoles køkken. Retterne er ikke nødvendigvis fra de menuer de bliver vist med.

Catering - Mad ud af huset - Kantineordning - Vrå Højskole 33

Billederne er eksempler på mad lavet af Vrå Højskoles køkken. Retterne er ikke nødvendigvis fra de menuer de bliver vist med.

Menu 2

Forret:

  • Italienske lækkerier møder Nordisk madkultur. (Et spændende valg som forret, hvis man gerne vil overraskes.)

Hovedret:

  • Lam marineret i urter & hvidløg.
  • Kalvefilet stegt ved lave temperaturer med rosmarin.
  • Halve stegte kartofler tilsat røget paprika
  • Flødekartofler
  • Broccolisalat med cremet ærtemole & fuglegræs
  • Italiensk inspireret salat.

Dessert:

  • Kiwi mousse med havsalt og karamel.

Til menuen hører brød, smør, rød pesto & urte aioli

Pris per person 208 kr.

 

Menu 3

Tapas menu:

Er du/I frisk på en oplevelse hvor en meget stor del er lagt i vores kreative kokkens hænder så er det lige menuen for dig.

Vi snakker kort igennem dine ønsker og ud fra dette kreerer vi en menu.

Typisk er disse menuer mellem 7-9 retter.

Ring og hør nærmere

Pris per person starter fra 278 kr.

 
Catering - Mad ud af huset - Kantineordning - Vrå Højskole 07

Billederne er eksempler på mad lavet af Vrå Højskoles køkken. Retterne er ikke nødvendigvis fra de menuer de bliver vist med.

Catering - Mad ud af huset - Kantineordning - Vrå Højskole 15

Billederne er eksempler på mad lavet af Vrå Højskoles køkken. Retterne er ikke nødvendigvis fra de menuer de bliver vist med.

Sammensæt din egen menu

Da det kan være en svær proces med færdige menuer med ting man kan lide og ikke lide, har vi valgt at give jer en mulighed for selv at bestemme og kreere jeres egen menu.

  • To forretter – to hovedretter – to salater – to kartofler og én dessert
  • Der serveres hjemmebagt brød, smør, pesto og aioli til menuen

Pris per person 218 kr.

Forretter:

  • Små tærtebunde med hytteost dild creme toppet med bacon og sprød salat.
  • Frisk & anderledes kyllingesalat
  • Torsk bagt med urte tapanade anrettet på sprød salat.
  • Et glimt af Italien 3 slags pølser med tilbehør
  • Varmrøget laks med salat & limecreme (+10 kr.)

Hovedretter:

  • Amerikansk oksecuvette tilberedt i sous vide, så den er mør og saftig.
  • Lammekølle med hvidløg.
  • Kalvefilet stegt ved lav temperatur så den er mør og rosa.
  • Marineret skinke glaseret med honning
  • Oksefilet stor smag & mørhed (+20 kr.)

Salater:

  • Husets tomatsalat med forskellige typer tomater & olie eddike dressing
  • Årstidens salat med sauce verte
  • Broccolisalat med ærtemole & baconcrunch.
  • Kålsalat

Kartofler:

  • Flødekartofler.
  • Små kartofler vendt med urter.
  • Petit kartofler vendt med smør og nødder.
  • Halve stegte kartofler med rosmarin.

Dessert:

  • Chokolade konfekt kage med hindbær coulis.
  • Husets egen frugt tærte med marcipan & chokolade, samt chantilly creme.
  • Kiwi mousse med et twist af karamel.
  • Ostefad.
  • Ostefad lidt ud over det sædvanlige (+10 kr.)

Ønskes der sovs/sauce til menuen kan dette købes til tillægspris på 8 kroner per kuvert.

  • Skysovs
  • Peberfrugtecreme
  • Pebersauce
  • Cremet svampesovs

Kontakt os

Vi glæder os til at høre fra jer. I kan sende en mail til sune@vraahojskole.dk – eller  ringe og få et uforpligtende tilbud. Vi kan træffes på tlf. 41 96 14 83 

Scroll til toppen