fbpx

5-dages Strik Kursus

Information om strik-kurset

kr 3.950 Inkl. kost og logi i dobbeltværelse.
Bad og toilet på værelset
  • 19-23. feb. 2024 (Ledige pladser)
  • Ungdoms- og Studiepris: 2.950,-
Ledige PLADSER

5 dage for alle strik interesserede

Et strikkursus på højskolen er den ideelle måde at forene ro og kreativ udfoldelse. På vores fem dages strikkekursus kan du dygtiggøre dig i strikketeknikker, møde ligesindede, og lade dig inspirere til dit næste strikkeprojekt. Vores køkken serverer velsmagende retter, og der findes forfriskninger som vand, vin og øl til rimelige priser.

Du behøver ikke have nogen særlige forudsætninger; dette kursus er åbent for alle, der er interesserede.

I de seneste år har vi haft stor succes med Strikfest, og nu tilbyder vi en lignende oplevelse med overnatningsmuligheder, ekstra hygge, udflugter og en ekstra dosis højskoleånd.

STRIK OVER FLADE FRA FARVE TIL FORM

I denne uge vil vi strikke med inspiration fra naturen.

Det være sig barkens rynkede overflade, farverne på årstiden samt de former der findes i landskabet.

Vi vil omsætte naturens strukturer med forskellige strikke teknikker. Der gives introduktion til teknikker der kan bruges til at definere forskellige overflader og inspiration til udvikling af egne strikkede strukturer.

Undervisning i læren om farver og brugen af farver samt kombinationer. Der vil være øvelser i sammensætter af farve paletter med udgangspunkt i naturen, der rammer netop dit landskabs farver. Der vil laves prøver i flere farve strik samt mix i strikkede strukturer.

Det hele vil være krydret med foredrag og inspirerende visuelle oplæg.

En spændende uge hvor der oversættes overflader fra naturen til strik.

Der udleveres kompendium.

Medbring strikkeredskaber, tape, saks, samt dine restegarner.

Påregn udgifter til materialer og kompendium, ca. 100 kr.

Helene Jensen er uddannet tekstildesigner fra Designskolen Kolding og har gennem mange år arbejdet med strik fra maskinstrikket kunst til udvikling af håndstrikkede trøjer. Se mere på @helenejensenknit

5-dages Strik Kursus 1

Vær opmærksom på at vores kurser indeholder mere end "kun" fag-undervisning. Der er også planlagt tid til foredrag, hygge i dagligstuen, frokost, indlogering etc. Du vil få et skema for kurset tilsendt inden kursusstart.

5-dages Strik Kursus 2

Om dig:

  • Du har lyst til at lære mere om strik og er åben for feedback og konstruktiv kritik
  • Du er indstillet på nogle hyggelige dage i selskab med andre strik interesserede. 
  • Du er klar på masser af god mad, højskolesang og samvær på tværs af højskolekurserne.

Har du særlige kosthensyn, skal du gøre opmærksom på det ved tilmelding. Ønsker du indkvartering i eneværelse koster det 1450,- i tillæg.

Særlige forhold for ungdomspris:
Deltager du som ung mellem 18 og 25 år eller med studiekort(25-30 år), skal du huske at markere boksen i tilmeldingen. Vær opmærksom på, at du IKKE kan få eneværelse, når du vælger ungdomspris.

Underviser

Helene Jensen

Helene Jensen er uddannet tekstildesigner fra Designskolen Kolding og har gennem mange år arbejdet med strik fra maskinstrikket kunst til udvikling af håndstrikkede trøjer. Se mere på @helenejensenknit

Udfyld tilmeldings-formularen og kom afsted!

Har du lyst til at deltage på et af Vrå Højskoles mange kurser, gælder det om at tilmelde sig – og gerne inden alt for længe. En del af vores kurser er nemlig hurtigt udsolgt, så det gælder om at komme først til mølle.

Skulle det kursus, som du gerne vil på, være udsolgt, så skriver vi dig gerne op på venteliste. Du kan nemlig være heldig, at en anden må melde afbud – og så kontakter vi selvfølgelig dig. Vi glæder os til at møde dig – og lære dig bedre at kende. Brug tilmeldings-formularen herunder.

Tilmelding til kurset:

Scroll to Top
Scroll til toppen