fbpx

5-dages Strik Kursus

Information om strik-kurset

kr 3.950 Inkl. kost og logi i dobbeltværelse.
Bad og toilet på værelset
  • 11-15. nov. 2024 (Ledige pladser)
  • Ungdoms- og Studiepris: 2.950,-
Ledige PLADSER

5 dage for alle strik interesserede

Et strikkursus på højskolen er den ideelle måde at forene ro og kreativ udfoldelse. På vores fem dages strikkekursus kan du dygtiggøre dig i strikketeknikker, møde ligesindede, og lade dig inspirere til dit næste strikkeprojekt. Vores køkken serverer velsmagende retter, og der findes forfriskninger som vand, vin og øl til rimelige priser.

Du behøver ikke have nogen særlige forudsætninger; dette kursus er åbent for alle, der er interesserede.

I de seneste år har vi haft stor succes med Strikfest, og nu tilbyder vi en lignende oplevelse med overnatningsmuligheder, ekstra hygge, udflugter og en ekstra dosis højskoleånd.

I løbet af de fem dage du er på skolen, vil der hver dag være undervisning og/eller strik-udflugter både for- og eftermiddag. I vil deltage i samlingerne og måltiderne med skolens elever på de længere ophold. Om aftenen bliver der planlagt forskellige aktiviteter som foredrag, sangaften, rundvisning etc. 

5-dages Strik Kursus 1

Vær opmærksom på at vores kurser indeholder mere end "kun" fag-undervisning. Der er også planlagt tid til foredrag, hygge i dagligstuen, frokost, indlogering etc. Du vil få et skema for kurset tilsendt inden kursusstart.

Skemaet for strik-kurset vil ca. følge nedenstående grundskema.

5-dages Strik Kursus 2

Om dig:

  • Du har lyst til at lære mere om strik og er åben for feedback og konstruktiv kritik
  • Du er indstillet på nogle hyggelige dage i selskab med andre strik interesserede. 
  • Du er klar på masser af god mad, højskolesang og samvær på tværs af højskolekurserne.

Har du særlige kosthensyn, skal du gøre opmærksom på det ved tilmelding. Ønsker du indkvartering i eneværelse koster det 1450,- i tillæg.

Særlige forhold for ungdomspris:
Deltager du som ung mellem 18 og 25 år eller med studiekort(25-30 år), skal du huske at markere boksen i tilmeldingen. Vær opmærksom på, at du IKKE kan få eneværelse, når du vælger ungdomspris.

Udfyld tilmeldings-formularen og kom afsted!

Har du lyst til at deltage på et af Vrå Højskoles mange kurser, gælder det om at tilmelde sig – og gerne inden alt for længe. En del af vores kurser er nemlig hurtigt udsolgt, så det gælder om at komme først til mølle.

Skulle det kursus, som du gerne vil på, være udsolgt, så skriver vi dig gerne op på venteliste. Du kan nemlig være heldig, at en anden må melde afbud – og så kontakter vi selvfølgelig dig. Vi glæder os til at møde dig – og lære dig bedre at kende. Brug tilmeldings-formularen herunder.

Tilmelding til kurset:

Scroll to Top